Поемаме на юг


Интересно е как приятелите блогъри стават част от ежедневието ти. Не усещаш как ходиш в заведенията, за които са писали, пазаруваш от магазините, които са препоръчали, четеш книгите, които и те четат, но най-вълнуващо е когато те вдъхновят да преживееш нещо, до което те са се докоснали. В нашия случай вдъхновението беше любимият ни блог http://mycandykitchen.blogspot.com/, а мястото – Плажът на портокалите на Халкидики, Гърция.

IMG_1031

Подготвяйки се за дългоочакваното и традиционно море в Южната ни съседка, отново традиционно се зачетохме в новия пост за въпросния плаж ииии се размечтахме ( и как да не се размечтае човек с такива снимки)

IMG_1016Това е едно райско местенце, разположено на ръкава Ситония. По традиция всички, които живеем далеч от морето сме влюбени в синята му безбрежност. Но тук водата е някак изумрудена, топла и примамваща. А скалите гладки и плавни като извивките на красива жена. И тази страстна,бурна и нежна любов между морето е скалите е родила този невероятен плаж. Неповторимата му атмосфера и завладяващата гледка със сигурност ще стоплят сивите ни зимни дни в София

IMG_1011Благодарим на Катя за вдъхновението и най-нахално продължаваме да мечтаем за нови срещи с морето …

 

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Candy каза:

    Прекрасно е, че ме върнахте отново там, на това вълшебно място! Страхотни снимки и се радвам, че съм ви вдъхновила, така, както и вие нас, благодаря ви!

    1. place4inspiration каза:

      Много се радваме, че сме върнали прекрасните спомени. А за вдъхновението спор няма-безценна си ! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s