БАРСЕЛОНА 1


През 2009 година дъщеря ми завърши училище. И по този повод моите скъпи приятелки й подариха двупосочен билет за Барселона. И това се оказа чудесна възможност да попътуваме – майка и дъщеря. За първи път щяхме да бъдем далеч от дома само двете – странно!

 

 

 

И сега имахме невероятната възможност да се преооткрием. Всяка майка трябва поне веднъж да остане насаме с детето си на непознато място.

Винаги съм знаела, че трябва да се учим от децата си. От дъщеря ми по време на това пътуване се научих да гледам на света ,хората и всичко с огромно любопитство и да го запечатвам в съзнанието си със снимка, аромат,  вкус, стих, усещане..

В този момент за първи път откакто се омъжих отговорността беше изцяло моя.   Тогава си дадох сметка колко е хубаво, че хората създават семейство, защото освен всичко останало съпрузите си  поделят и отговорностите.

В Барселона отпразнувах и 41-вия си рожден ден.Забелязала съм, че винаги рождения ми ден след кръгла годишнина е много по-вълнуващ и запомнящ се. За това се погрижиха дъщеря ми, съпругCJ ми и скъпите ми приятелки .

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s